У Києві розшукують зниклого безвісти 39-річного чоловіка. Про це повідомили у Службі розшуку людей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловік приїхав до столиці з міста Лубни на заробітки, і зник. Його розшукують стривожені батьки.

«Прошу допомогти розшукати сина Грищенко Андрія Володимировича, 2.11.1981 року народження з міста Лубни. Син поїхав до Києва на заробітки і перестав виходити на зв'язок ще з 1 квітня 2021 року. Останній раз його бачили на СТО по вулиці Каунаська, 13», - розповідають рідні хлопця.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Вони просять усіх, хто володіє інформацією про можливе місце перебування чоловіка, повідомити про це за номером 0508825141 – його мамі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.