У Києві на балконі однієї з багатоповерхівок перехожий помітив дивне: з вікна на вулицю визирав посланник з давніх цивілізацій.

Фото, зроблені Дмитром Филипенком, опублікували у Facebook-спільноті "dtp.kiev.ua".

"Саркофаг зі скульптурою давньоєгипетського бога на балконі? Таку знахідку днями побачив на балконі однієї із багатоповерхівок киянин. Здивовані? Ми також", - йдеться у публікації.

Хто є автором цієї дивної інсталяції і з якою метою встановив фігуру на балконі, наразі залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, свинка Маргоша, яка проживає у київській квартирі разом із господаркою, стала зіркою соцмереж після публікації відео, де вона гуляє на повідку спальним районом столиці.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.

Окрім того ми повідомляли, що мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.