Дорогу, що веде до Чорнобиля, почали ремонтувати в рамках Державної програми "Велике будівництво". Про це розповіли на офіційній Facebook-сторінці «Укравтодор».

Як повідомляється, ремонтні роботи торкнуться 40 кілометрів дороги, яка тягнеться від контрольно-пропускного пункту «Дитятки» і «Прип'ять» до під'їзду до самої атомної електростанції.

Для початку на зазначеній ділянці дороги проводять роботи з фрезерування та укладання нового асфальтобетонного покриття.

Дороги зони відчуження, що становлять майже 200 кілометрів, передали на баланс Служби автомобільних доріг у Київській області з кінця минулого року. Ремонту підлягають ті траси, які необхідні для підтримки природоохоронної діяльності в заказнику і ведуть до популярних туристичних локацій Чорнобильської зони.

Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор
Фото: Укравтодор

Інтерес туристів до зони відчуження зростає все більше - якщо в 2015 році на ЧАЕС приїхало всього вісім тисяч, то вже в 2019 році таких було 124 тисячі чоловік.

Раніше повідомляли, тернополян благають прибрати руки від нещасних малюків: платитимете штраф.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні з'явиться 6-метровий комар: чи потрібно боятися гігантську комаху.

Знай.uа писав, величезне око з Чорнобиля підморгнуло здивованим українцям - " хто там?".