У Києві невідомі вчинили акт вандалізму щодо приміщень та майна комунального підприємства "Київблагоустрій". Про це повідомили в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, зранку комунальників чекали обмальовані стіни, пошкоджені автомобілі й розбиті банки з зеленкою.

«Ось такий "добрий ранок" у Департамент міського благоустрою та Комунальне підприємство "Київблагоустрій". Розписані стіни та огорожа комунального закладу, розкидані по території лампочки із зеленкою, пошкоджені авто. Коментарі тут зайві.

На місті вже працює слідчо-оперативна група», - пишуть автори фото.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«От виродки! Потрібня жорстка відповідь», «Тримайтеся. Все правильно робите. Ще б поліція спрацювала правильно, знайшла б хоч разок цих виродків і в суд їх», - підтримують у коментарях кияни.

«Тримайся, друже! Спроби залякування свідчать, що це не бізнес, а злочинне угрупування. У нас тут власники лотків на Рейнжах їздять, та під дахом поліції працюють. Тому вони всі такі нахабні», «Люди, що руйнують місто, напакостили тим, хто робить, все аби це місто врятувати. Сподіваюсь сьогодні ми побачимо, як кара наздогнала тих, хто зробив це!», - додають містяни.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також, "Знай.uа" писав, львів'яни закидали головну ялинку сміттям на Новий Рік, комунальники прозріли: "Дві вантажівки!"

Раніше несподіваним дизайнерським рішенням відзначилися і в Черкасах: в мікрорайоні Митниця проблему з величезною ямою на дорозі вирішили незвичайним способом — накрили її килимом.