Українців обманюють хитрі ШАХРАЇ, які примудряються при цьому ще й насміхатися над людьми. Про це повідомили в телеграм-спільноті «чорний список».

Як розповіли в телеграм-каналі, літньому чоловікові прийшло повідомлення з "Укрпошти", про те, що йому прийшла посилка.

Відправником посилки значився якийсь Чайковський Сергій Сергійович з міста Києва, якого одержувач не знав і навіть не чув про таке. Ніякої посилки він теж не замовляв і не очікував.

За невідому посилу чоловік ще й заплатив 100 гривень. Усередині упаковки виявився листок паперу з роздрукованим на принтері»поздоровленням з Днем народження".

"Ніколи не забирайте посилки на" Новій пошті "або на "Укрпошті", якщо не знаєте, від кого вони і що всередині, і вже тим більше, якщо за них необхідно заплатити!",- пише автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Додамо, що головним фактором, на який розраховують шахраї в такій схемі – це людська цікавість. Тому ретельно подумайте, перш ніж забирати такий «сюрприз» на пошті.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.