Мер Києва Віталій Кличко висловив своє невдоволення тим, як городяни сприйняли введення локдауну. Про це він заявив в ефірі телешоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

За словами столичного градоначальника, введення карантинних обмежень-це не примха міської влади, а необхідність в умовах погіршення ситуації з коронавірусом. Однак кияни, у свою чергу, нехтують карантинними заходами і скаржаться, що їм не видають перепустки для проїзду в транспорті.

Кличко зазначив, що ситуація з коронавірусом в столиці зараз складається вельми невтішна. Якщо з Понеділка динаміка захворюваності коронавірусом не піде на спад, локдаун в Києві мають намір продовжити щонайменше до 10 травня.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.