На одному з балконів киян помітили дивну скульптуру, яка нагадує єгипетського бога - дивна знахідка займає майже увесь простір і приковує до себе здивовані погляди перехожих.

Подробиці повідомляє dtp.kiev.ua у Telegram та публікує фото.

"Саркофаг зі скульптурою давньоєгипетського бога на балконі? Таку знахідку днями побачив на балконі однієї із багатоповерхівок киянин. Здивовані? Ми також", - йдеться у підпису під фото.

Дивна знахідка на київському балконі, скріншот Telegram

Хто є автором цієї дивної інсталяції і з якою метою встановив фігуру на балконі, наразі залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, свинка Маргоша, яка проживає у київській квартирі разом із господаркою, стала зіркою соцмереж після публікації відео, де вона гуляє на повідку спальним районом столиці.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.

Окрім того ми повідомляли, що мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.