Локдаун в Києві, який запровадив мер Віталій Кличко з 5 квітня, ризикує затягнутися на поки що невизначений термін у зв'язку із загрозливою епідемситуацією.

Локдаун у Києві, скріншот відео
Локдаун у Києві, скріншот відео

Подробиці розкрив градоначальник Віталій Кличко під час брифінгу ЗМІ.

Якщо ситуація із захворюваністю коронавірусом в Києві не покращиться, то карантин продовжать до 10 травня, тобто на період Великодня та травневих свят.

"Дійсно, ми можемо продовжити ці карантинні обмеження, продовжити карантин, але ми будемо виходити виключно від цифр захворюваності. І якщо у нас триватиме хвиля захворювань, то я не виключаю, що це може статися. Головне зараз - зберегти здоров'я та життя киян", — відзначив мер.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Віталій Кличко, скріншот із відео
Віталій Кличко, скріншот із відео

За словами Кличка, наступного тижня можна буде оцінити ефективність введених карантинних заходів.

"Якщо динаміка знизиться, то карантин будуть здійснюватися, як і було заплановано, до 16 квітня, — запевнив градоначальник Києва.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.