У Києві прокинулися і вийшли на полювання перші кліщі. Про це розповіли в телеграм-каналі «х**вий Київ», публікуючи відповідні кадри.

Поки кияни мріють про похід на природу з шашликами, на траві їх вже чекають зголоднілі за довгу зиму кровоссальні тварі. Крім неприємних відчуттів, кліщі можуть зіпсувати життя невдалому туристу ще й цілим букетом небезпечних хвороб на зразок вірусного енцефаліту і хвороби Лайма.

"Знаєте, що це за маленькі милі жучки? Це - кліщі! До чого я про це? А до того, що зараз остаточно потеплішає, і натовпи кинуться на шашлики. У той же час, ці дрібні у*биші переносять не тільки енцефаліт, а й чуму, бореліоз і ще дох*я незрозумілих назв. Так що, акуратніше там. Зібрала стрімкий урожай", - написала під Відео його автор під ніком"Yana Sunny".

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Судячи з відео, за невеликий проміжок часу автору вдалося зібрати не менше двох десятків кліщів з невеликої ділянки трави.

Нагадаємо, що у Львові суд розглядав справу про бійку двох собак-йорка і шпіца.

Як повідомляв портал Знай.ua, франківчанка, яку покусав пес, звинувачує себе в події.

Також Знай.ua писав, що у Сваляві (Закарпаття) зграя бездомних собак накинулася на місцеву жительку.