Людмила Барбір - відома українська актриса, та ведуча "Сніданок 1+1". Зірка активно бере участь у різноманітних світських заходах та телешоу. А через її вроду Барбір часто порівнюють з Монікою Белуччі.

Незважаючи на свою популярність, відома українська телеведуча Людмила Барбір не любить афішувати подробиці особистого життя. 38-річна знаменитість вкрай рідко публікує фотографії своєї родини, вважаючи за краще заповнювати свій блог виключно робочими моментами, передає портал "Сенсація".

Instagram: Facebook Барбір, Фото: Facebook Барбір, Фото: Instagram
Instagram: Facebook Барбір, Фото: Facebook Барбір, Фото: Instagram

Людмила Барбір заміжня за викладачем по айкідо Ігорем Барбіром. Подружжя виховує спільного сина Тараса. Саме завдяки своєму чоловіку теледіва почала займатися японської бойовою технікою вісім років тому і захистила чорний пояс.

Людмила Барбір з чоловіком, фото портал Сенсація
Людмила Барбір з чоловіком, фото портал Сенсація

За словами Людмили, щоб здати на перший дан і отримати чорний пояс, треба знати близько 100 технік, серед яких – ударна техніка, робота зі зброєю і техніка боротьби.
На особистій сторінці телезірки рідко можна й побачити її сина Тараса. Так, на своїй офіційній сторінці в Instagram Людмила оприлюднила рідкісне фото з сином Тарасом. При цьому вона розповіла про давню сімейну традицію.

"Читати – наш давній вечірній ритуал. День теж не обходиться без книги, але читати перед сном – в цьому є якась магія. Тарас любить створити особливу атмосферу – включити гірлянди, ліхтарики, влаштуватися в ліжку під лампою і тільки тоді зануритися в книгу. Спочатку він читає мені, а потім читаю йому я", – зазначила Барбір.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Руслан Сенічкін "з'їв" троянду заради Людмили Барбір і Нелі Шовкопляс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє: "Мені нра!". Олена-Крістіна Лебідь заінтригувала публіку

Також "Знай.ua" писав, що перероблена пацанка Покрищук налякала беззубим ротом: "Так і залишимо, буде красиво". Блогерка демонструє навіть найвідвертіші моменти зі свого життя