У понеділок, 6 квітня, в київській підземці поліцейські "зустріли" знаного на українських талант-шоу Андрія Мацевка: чоловік намагався скористатися метро з підробними документами.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє спільнота "Київ Оперативний".
"Багато хто з вас має знати особистість на ім’я Андрій Мацевко. Це саме той чоловік, який декілька разів приходив на шоу талантів X-фактор. Піснями цього чоловіка захоплюються мільйони. Інші - просто заздрять. Але сьогодні він був затриманий за те, що намагався скористатися підробним пенсійним посвідченням, щоб зайти у метрополітен. Каже, що друг підкинув", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай.ua, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.ua писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще