За життям відомої української співачки Alyosha стежить більше 400 тисяч підписників, з якими красуня охоче спілкується та даліться подробицями з особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram артистка виклала кадри зі зйомок нового кліпу на пісню "Лебеді".

Антураж і костюми героїв натякають, що міні-фільм трохи занурить глядача в історію.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Зйомки — це командна робота. Велика подяка всім акторам! За вашу чудову роботу, за ваші посмішки і артистизм. Було круто!", - написала Alyosha.

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".