Якщо ситуація з коронавірусом остаточно вийде з-під контролю і в медичній системі настане колапс, в Києві доведеться ввести комендантську годину. Щоправда, для цього уряду потрібно ввести режим надзвичайного стану по всій Україні.

Про можливі зміни в ефірі українського телеканалу розповів мер столиці Віталій Кличко.

"Що стосується комендантської години, ми знаємо, що зараз його ввели багато країн Європи і нового нічого не придумали. Є два шляхи зараз. Перший - вакцинація, до тих пір, поки у нас вакцини достатньої кількості немає, залишається той же шлях розірвати ланцюжок захворюваності. Якщо цифри будуть зараз зашкалювати і відбудеться колапс медичної системи, у нас іншого виходу не буде, як переходити до надзвичайного стану" - зазначив Кличко.

В Києві вже почали діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.