Не всі жителі Києва встигли отримати спецперепустку на громадський транспорт, тому багатьом проблематично дістатися на роботу.

Відео з підземки, зроблене одним з пасажирів, публікує Telegram-канал "PavlovskyNEWS". Так, одна жінка запевняла, що працює в лікарні, але не встигла отримати документи. Патрульні у відповідь порадили пасажирці викликати таксі. Зазначимо, що сьогодні медики ще можуть їздити без перепустки, єдине - їм потрібно довести, що вони працюють саме в медзакладі.

"Ми зустріли й іншого чоловіка, якому в проїзді відмовили. Він обурився, що стільки поліцейських стоять і при цьому отримують зарплату, а йому не можна поїхати на роботу через відсутність спецперепустки", - йдеться в публікації.

З цього понеділка, 5 квітня, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.