Починаючи з 5 квітня у Києві посилили карантинні заходи. Тепер наземний громадський транспорт та метро перевозитимуть пасажирів лише за спецперепустками.

З самого ранку у мережі почали з'являтися різноманітні кадри, на який видно, як правоохоронці слідкують за дотриманнями карантинних заходів. На вході в метрополітен стоять правоохоронці, які перевіряють спецперепустки у містян.

Метро у Києві, скріншот із відео
Метро у Києві, скріншот із відео

У самих же вагонах спостерігається невелика кількість пасажирів. Варто зазначити, що у метро зайняті навіть не всі сидячі місця. Нагадаємо, що на момент карантину кожен з пасажирів перебуваючи у транспорті має використовувати індивідуальні засоби захисту, а саме медичні маски.
Варто зазначити, що підземка працюватиме у звичайному режимі, потяги будуть їздити за таким самим графіком, як і раніше. При цьому проїзд для людей зі спецперепустками не буде безкоштовним. У метрополітені закликають містян користуватися безконтактними способами оплати за проїзд.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал Знай.uа, локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"