У Києві обмежили роботу громадського транспорту і метро. Тепер для проїзду в громадському транспорті необхідно мати спеціальний пропуск.

Так, в понеділок, 5 квітня в мережі почали проявлятися відео і фото з київського метро. У метро дійсно почали пускати тільки при наявності спецпропуску.

Метро в Києві, скріншот з відео
Метро в Києві, скріншот з відео

При цьому на вході в метрополітен стоять поліцейські, які перевіряють не тільки наявність спецпропусків, але і їх справжність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією телеграм-каналу "Київ зараз" ситуація в маршрутах Києва трохи відрізняється. Не всі маршрутники дотримуються обмежень і перевозять людей тільки при наявності пропуску.

Скріншот допису
Скріншот допису


"Поки ще деякі маршрутки возять всіх без пред'явлення спецпропусків. Як довго це триватиме - поки незрозуміло. Швидше за все, скоро поліція почне контролювати процес, як це було минулого локдауну", - сказано в повідомленні телеграм-каналу.

Раніше повідомляли, Київський вокзал на локдауні перетворили на спортзал, мережа валиться зі сміху: "Ну а як по іншому?".

Як повідомляв Знай.ua , кияни влаштували грандіозну вечірку на карантині: "нагулялися" перед локдауном.

Знай.ua писав, локдаун у Києві з 5 квітня: як і де отримати спецпропуску на транспорт.