У Києві невідомі на одній з вулиць міста просто біля дороги влаштували стихійну торгівлю.
Про це повідомили місцева мешканка Ira Krava у фейсбук-групі "Сусіди. Голосіїв".

Так, стало відомо, що в Києві в суботу, 3 квітня на вулиці Науки, 24 невідомі влаштували стихійну торгівлю. Місцеві жителі відзначили, що у продавців, які продають м'ясо немає при собі ніяких відповідних документів. При цьому м'ясна продукція продається в антисанітарних умовах.

Стихійна торгівся, фото з фейсбук
Стихійна торгівся, фото з фейсбук

"М'ясо не накрите плівкою, продавець грубіянить, але найголовніше, це все відбувається майже на проїжджій частині, біля цього столу паркуються машини і весь пил летить на це м'ясо. Кришує це все мужик. Коли я зробила продавцеві зауваження, він штовхав мене і шкодував про те, що я не чоловік. Інакше б, як він сказав, урекав мене", - зазначила місцева мешканка.

Стихійна торгівся, фото з фейсбук
Стихійна торгівся, фото з фейсбук

Варто зазначити, що жінка за даним фактом вже не одноразово зверталася до правоохоронців. За її словами, з цього ж приводу вона зверталася в поліцію 20 березня.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, раніше на харківському ринку торгують вкраденою у солдатів їжею: "Свинство!"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай у Львові "воскресла" стихійна торгівля-сало і молоко на землі упереміш з трусами

Також Знай писав, що Ужгород заполонила армія бабусь з молоком і салом, продають із землі: "треба якось виживати"