З 5 і мінімум до 16 квітня Київ відправляється в червону зону карантину, де заборонена робота закладів громадського харчування (крім доставки), спортзалів, кінотеатрів і багато чого іншого. Хоч і не повністю, але жителі столиці повертаються до способу життя, який вели в березні 2020 року. Одні через карантин безвилазно сидять вдома, інші - знаходять вихід із ситуації.

Так, у Києві побачили чоловіка, який займався спортом на вулиці. На перший погляд, нічого незвичайного, ось тільки спортсмен вирішив побосувати і відточити прийоми на обчном дереві. Відео, зроблене випадковим свідком, публікує "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

"Коли КМДА закрило спортивні зали, а займатися бойовими видами спорту дуже треба 🥊 🌳 ", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.