У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині виробу "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Кадри публікує Telegram-канал "Чорний список".

"І знову одеська фірма "Гармаш" балує українців ковбаскою з хробаками. Мешканка Запоріжжя купила ковбасу "Італійську" одеської фірми #Гармаш, яка виявилася небезпечною для життя.

Вже вдома при нарізці вона побачила, що з палиці випадали личинки і стирчав жирний черв'як. Шокована покупниця зняла цю "живність" на відео і виклала в соцмережах",- йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До слова, це не перший випадок, коли фірму "Гармаш" ловлять на неякісних продуктах. Буквально пару тижнів тому українка Інга Підлісна поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook неприємною історією, пов'язаною з купівлею ковбаси в одному з магазинів Одеси.

Нагадаємо, в популярному маслі знайшли небезпечні речовини: перевірте, чи немає цього у вас вдома

Як повідомляв "Знай.ua", українців годують ковбасою з перемеленими кістками, від результатів дослідження мороз по шкірі: "Безпечної немає"

Знай.ua писав, харків'янину впарили лаваш з синьою "цивілізацією" за 170 гривень. Покупець придбав 10 пачок лаваша за ціною 179 гривень, і як мінімум, одна упаковка виявилася з цвіллю. При цьому, що термін придатності готового продукту був в нормі.