Український співак, колишній ректор Київського національного університету культури і мистецтв, народний депутат 4, 7 і 8 скликань Михайло Поплавський нещодавно представив свій новий кліп на пісню, присвячену... салу.

На своїй сторінці в Instagram артист виклав новий відеоролик і знову зумів ошелешити фанатів: кліп вийшов ще яскравіший за попередні. Поплавський зберіг головну фішку, що є в усіх його відеороботах: красуні-студентки, через яких від кліпу неможливо відвести очей.

"Презентація нового концертного кліпу «Сало» 🤩 Технологія – 3D віртуальна реальність 😎", - написав Поплавський.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто додати, що в популярній мережі TikTok також з'явилося веселе відео за участю "співаючого" ректора і вусатого мачо. Так, в кадрі Зібров і Поплавський повторюють рухи під новий хіт другого.

"Тоне серденько моє, радість любов дає і не відпускає", - йдеться в пісні "Забава".

@poplavskiy.m

Зможете повторити? 😎 Знімай TikTok під мою пісню 😉 #поплавський #українськийтікток #селонахайпі #павлозібров

♬ оригинальный звук - Михайло Поплавський

Нагадаємо, Михайло Поплавський заманив голодного Павла Зіброва на свій концерт бутербродами з ікрою: "Банкет на рівні!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь.

Також портал Знай.uа писав, що нестаріючий Михайло Поплавський зціпив в обіймах гарячу брюнетку: "Шеф!"