В Україну прийшло обіцяне потепління 1 квітня - у більшості регіонів спостерігається ясна та сонячна погода із приємними плюсами на стовпчиках термометра.

Якої погоди очікувати українцям у п'ятницю, 2 квітня, розповіли у Гідрометцентрі.

Синоптики прогнозують вночі у західних, північних та Вінницькій областях, вдень в Україні, крім південно-східної частини та більшості західних областей, дощ, вночі в Карпатах місцями значний дощ та мокрий сніг, вдень у центральних областях окремі грози. Стихія трішки "остудить" весняний запал українців опадами, але синоптики впевнені, що така погода протримається недовго.

Вітер південно-західний, у західних та північних областях з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, на заході, вдень і на півдні країни подекуди пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, у південно-східній частині від 2° тепла до 3° морозу, вдень 10-15° тепла, у західних та північних областях 7-12°, у Карпатах вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

В Україні прогнозують дощі 2 квітня, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У столиці України 2 квітня вночі очікується помірний, а вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8° тепла, а вдень підніметься до 8-10° тепла.

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.