Популярна українська телеведуча Катя Осадча показала, як відпочиває та працює у теплих краях. Відповідні знімки зірка опублікувала в Instagram.

На фото – телеведуча в яскравому образі посеред квітів та сонячного проміння. Точної вказівки, в якій саме з теплих країн вона перебуває, Осадча не дала. На ній яскрава коралова сукня з квітковим візерунком кольору фуксії, такі ж коралові босоніжки на високих підборах, та солом’яний капелюшок з чорною стрічкою.

«Сьогодні знімаємо в теплих краях. Скоро у Світському житті», - інтиригуюче підписала вона знімок.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«Молода, розумна, гарна!», «Яскраво!», «Неперевершено!», - захоплюються телеведучою її фанати.

«Це Кіпр?», «Дуже схоже на Іспанію, у нас теж зараз цвітуть такі квіти, і тепло», - намагаються вгадати, де опинилася Осадча, її підписники.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ІА " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.