За життям відомої української співачки Alyosha стежить більше 400 тисяч підписників, з якими красуня охоче спілкується та даліться подробицями з особистого життя.

Цого разу в розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram дружина фронтмена гурту "Антитіла" виклала тепле сімейне фото. На світлині - матуся Alyosha ліпить вареники, а в цей час у бандажі сидить їхня із Тарасом Тополею донька.

"Коли Рома хоче вареників, а Маруся хоче на ручки", - так підписала свою сторіс співачка, маючи на увазі сина, Романа Тополю.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".