Кияни стали свідками дивної поведінки двох хлопців, які влаштували майже літні купання в Дніпрі. Відповідні кадри опублікували на сторінці в Instagram спільноти troeshchinainsta.

"Дорогі сусіди, може, хтось впізнає своїх дітей і зателефонує їм на мобільний.

Мокрі з голови до ніг. Ми їх запрошували погрітися-відмовляються. Вже пару годин "купаються"", - пишуть автори повідомлення.

На опублікованих знімках-двоє хлопців, які сидять на березі напівзамерзлої річки. Один з них катається на тарзанці і стрибає в крижану воду, другий спостерігає за тим, що відбувається з берега. Обидва при цьому одягнені занадто легко, як для кінця холодного березня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Нормас, спортсмени...", "Яка різниця вам?! Ну, не холодно їм, Ось і купаються", "Суворі пацани, звичайно", - пишуть в коментарях жителі Троєщини.

"Не курять, не бухають, міцні тарзани ростуть», - підтримують невідомих екстремалів кияни.

"У масках хоч купаються?", - цікавляться деякі.

"Нехай, а хуль мізків немає, доходить тоді коли... Мама, допоможи», - відзначають деякі.

Нагадаємо, раніше Харків'янин загнав сина на тонкий лід заради "забавного" відео: "батько року"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові помітили підступного мисливця за беззахисними малюками- " Підманює і садить в клітку"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові малолітки влаштували масове побоїще: копи помітили і вдарили по газах