Як виправдовуються шляховики та що говорять місцеві жителі про "ямковий метод", розповідають журналісти програми "Джедаі" на каналі 2+2.

Дорога в Ірпені стала зіркою соцмереж. Шляховики вирішили відремонтувати її "ямковим методом" і залатали асфальтом вибоїни у ґрунті.

Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу Джедаї: YouTube

Вулиця має невеликий нахил і жителі останніх будинків фактично вимушені жити в калюжі та смітті, яке дощ змиває від самого верху. Комунальники абияк накидали в яму асфальт, який запросто можна відірвати руками.

Місцеві жителі обурені: "Ремонт ніхто не робив, просто познущалися. Калюжа як була, так і залишилася. Видовбали, засипали, сміття залишили під парканом".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу джедаї: YouTube
Кадр з репортажу Джедаї: YouTube

Однак шляховики стверджують, що все провели без порушень. За їхніми словами, ямковий ремонт замовляли лише на частину вулиці, а решту вони засипали із доброї волі.

Нагадаємо, що харків'яни з бензопилами зробили те, що не встиг Кернес

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі умільці розширили квартиру, забравши ліфт: "Щось не подобається?"

Також, "Знай.uа" писав, що Львів залишився без води в розпал локдауну: готуйте тазики