Популярна українська співачка Alyosha показала, як готується до зйомок свого нового кліпу на пісню «Лебеді». Відповідні кадри зірка опублікувала в Instagram.

«Відкриваю таємниці кліпу «Лебеді». Танці, містика, середньовіччя... Є думки з приводу сюжету?», - запитала вона у своїх фанатів.

На відео – Alyosha разом із своїм балетом проводить репетицію танцю. Рухи танцюристів нагадують махання крилами, а в центрі хореографічної композиції – сама співачка.

«Мене найбільше вибір локації вразив - у Львівській області», «Думаю, події будуть розвиватись в замку. В сюжет буде про кохання та страждання. Хоч трішки вгадала?», «Казка про Елізу і диких лебедів?», - намагаються вгадати підписники сторінки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Яка ж красива, здається такою гнучкою, просто неймовірна. У вас, мені здається, безумовно є талант не тільки до музики, а й до танців», «Музика просто бомбастична», - захоплюються фанати багатодітної співачки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зоряний шлях".