У Києві кішку з кошенятами залишили в підвалі після того, як намертво заварили в підвалі багатоповерхівки. Про це повідомив у соціальній мережі Facebook місцевий житель Віктор Шевченко.

Як повідомляється, інцидент стався на вулиці Бойченко. Там підвал БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ вичистили, провели дезінсекцію і заварили вентиляційні отвори гратами, за якою залишилася кішка з кошенятами. Місцевий житель прийшов до решіток з ломом, щоб звільнити тварин, але інший чоловік дозволив йому це зробити. Між ними виникла суперечка.

Аргументи опонента-підвал був оброблений від комах, так як люди страждали від навали тарганів, після чого була встановлена решітка. Як решітка повинна зупинити тарганів, не зрозуміло.

Зрештою кішку з її дітьми вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Таке меле: "таргани, антисанітарія", а як вона все пов'язано з нещасною кішкою, не зрозуміло. Таргани головного мозку і весняне загострення на обличчя", - обурюються в коментарях кияни.

"Який агресивний чоловік!!! У всіх зараз агресія до слабких. Вони перед беззахисними-герої. Маленькі слабкі кішечки проти агресивного монстра. Заважають йому», - додають інші.

«А решітка - вона типу не дає травленим тарганами піти, або нетравленим прийти? Чогось я не наздоганяють тут", - дивуються городяни.

Нагадаємо, що мати нацистка залишила 6-річну дочку в покинутому будинку, дівчинку виростили кішки.

Як повідомляв портал Знай.uа, кіт-громила вийшов погуляти і влаштував вечір битих капотів: господиня оплатить.

Також Знай.uа писав, що у Києві хвостиків відведуть в салон краси заради нової сім'ї:"хоч відразу на виставку".