Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов частенько ділиться з шанувальниками подробицями з особистого і професійного життя.

Цього разу, у своєму Instagram, телеведучий розповів, що з прокату "Скаженого весілля3" вдалося зібрати 1 мільйон доларів, і це незважаючи на карантин і наповнюваність залів до 50%.

Також, Горбунов не забув подякувати тим, хто доклав руку до створення фільму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Чи думали ми, в перший знімальний день "Скаженого весілля3", що зберемо 1 млн. доларів? Ми тоді ще не знали що історія з короною так затягнеться, що коли ми вийдемо в прокат, будуть 50% обмеження для кіно залів, а Львів, Київ, і багато інших міст потраплять в червону зону. А Мій рідний Івано-Франківськ через локдаун взагалі фільм не побачить!Просто кожен намагався чесно виконувати свою роботу!!Упевнений, ми це і далі будемо робити!! Далі буде!Низький уклін всім творцям фільму", - написав ведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ІА " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.