У Києві на Рибальській, 13 з'явився "гейзер" через аварію на тепломережі.

Відповідний ролик оприлюднили в телеграм-каналі "Х.Київ".

За словами автора поста, вода не тільки вирує в цьому місці, але і погано пахне. Але навіть не дивлячись на це, у неї з'явилися свої "глядачі", які прийшли подивитися на "диво природи".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Щоб показати дітям, що таке гейзер зовсім не обов'язково їхати в Єллоустоун або Ісландію. Така ж вируюча і смердюча ху*ня є і у нас, при тому в самому центрі. Якщо пропустили виверження, нічого страшного - гейзер активується щовесни з року в рік",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також «Знай.иа " писав, що Вулиці Києва заливає струмками окропу, комунальники знизують плечима- " Весна!" 26 березня 2021 року в Києві на бульварі Дружби Народів прорвало трубу з гарячою водою. Через прорив труби було ускладнено рух на на дорогах в цьому районі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь... НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська.