Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників новими знімками в Instagram, де за її життям слідкуватимуть понад 3,5 мільйонів підписників.

Красуня нещодавно повернулася з жаркого Єгипту до Києва, але не перестає радувати шанувальників новими неопублікованими кадрами з відпустки.

Зараз телеведуча виставила фото, на якому вона постала в рожевому спортивному костюмі і такого ж кольору кроп-топі.

"Добрий денейшн) Може під карешку?😎 P.s. Дівчата, ваше улюблене намисто з натуральних перлин вже в наявності. Замовляйте🌸", - написала Никитюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Волосся не ноги - відросте", " красуня🔥"," Леся, у мене було довге волосся, зробила карешку, тепер не хочу його чіпати , так що не треба"," Краса весняна"," в будь-якому вигляді шикарна", " яку карешку??? не"," Рожева ПАНТЕРА ,клас", " Якщо під карешку....перестану лайкати.....ннееееетттттт", "Леська тобі так дуже круто", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк потрусила голими грудьми перед українцями:"Памела Андерсон". Знаменитість стала учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл", де пародіювала культову співачку Адель, рухаючись на сцені під хіт виконавиці "Hello".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці: "ліфчик собі відпарювала, дурочка". Телеведуча нещодавно взяла участь у зйомках кліпу на пісню Насті Каменських "дівчатка рулять" і пообіцяла показати, як обпекла собі сідниці.

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк дивно заспокоїла охоплених епідемією українців: "не треба лікуватися..." Нещодавно зірка стала партнером ЮНІСЕФ.