Популярна українська співачка Alyona Alyona взяла участь у зйомках співочого шоу "Ліпсінк батл". Відповідні кадри опублікували на сторінці телеканалу «1+1» в соцмережі Instagram.

Після виступу співачці приготували приємний сюрприз – до неї завітали її вихованці з дитячого садка «Теремок», у якому найвідоміша реперша України працювала вихователькою.

«Підтримати Alyona Alyona на шоу @lipsyncbattle_ua завітали її колишні вихованці з дитячого садка «Теремок». Переглядай повністю це миле відео на 1plus1», - розповіли на сторінці телеканалу.

Судячи з кадрів, співачка неабияк зраділа своїм вихованцям, кинулася їх обіймати та цілувати. При цьому діти виглядали трохи спантеличеними і зніяковілими.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«А як ви називали свою виховательку в садочку?», - запитала у дітей ведуча шоу Тіна Кароль.

"Альона Олегівна…", - відповіли діти.

«Альона, жахіття», - прокоментували побачене фанати телешоу у коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк. 35-річна артистка взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Холостяка" Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва була за крок від смерті: "50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості".