У Києві ситуація із захворюваністю коронавірусом стає критичною.

Автомобілі швидкої допомоги шикуються в черги під лікарнями, щоб доставити ковидних пацієнтів. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Більше 20 автомобілів швидкої допомоги стоїть у черзі, щоб потрапити до 12-ї лікарні. Всі вони приїхали, щоб покласти людей під кисневі концентратори.

В середині лікарні ситуація не набагато краща-місць вже немає, ставлять ліжка в їдальні", - розповіли автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На особливо обдарованих, тих хто кожен день ломиться в транспорт без особливої потреби, і інші "товкучки", це не подіє. Навіть не знаю, може їм морги показувати і вбитих горем родичів?",- журяться в коментарях кияни.

"Сьогодні, в одному дрібному маркеті величезної мережі, половина з масками на підборідді, інша - з відкритим носом. Ось і навіщо в минулому році ці люди кричали: де маски і че так дорого?!",- додають коментатори.

«У Буковелі відкатали, в Одесі ресторани працюють зараз. Так і будемо ще років 10 в локдауні. Люди у нас такі, менталітет», " в цю лікарню дуже часто їздять швидкі, за 10 хвилин п'ять штук з сиреною. Особливо останній тиждень-кожен день так», - розповіли кияни.

Раніше повідомляли, професор, який передбачив пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua , навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.