У Києві, на вулиці Старовокзальній, два трамваї не поділили рейки і влаштували ДТП. Про це розповіли у спільноті «Київ Оперативний» у соцмережі Facebook.

"Тепер ти бачив все. Вулиця Старовокзальна, рейки не поділили два трамваї, причини з'ясовуються", - написала автор повідомлення.

У коментарях почався справжній шквал жартів і скаредних коментарів з цього приводу.

"Не завадило б перевірити на стан сп'яніння водіїв трамваїв«, "Молодий наздогнав старого! Головне, щоб ніхто не постраждав», «Причина полягала в різних вікових категоріях громадського транспорту», - жартома припускають кияни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Не трамвай, об'їде!", "Тролейбуса не вистачає«,» від радості, що по суті дозволили брати всіх", "Той, що ззаду, напевно викрав його у Баті і помчав бухою і без прав ганяти по місту", "Конкуренція за пасажирів - на обгін йшов", - підтримують інші.

"На лобовому склі трамвая не було маски - ось і результат», «Порушив соціальну дистанцію...", - змагаються в дотепності українці.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал " Знай.ua» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також " Знай.ua " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса - " чому без маски?!"