Введення нових карантинних обмежень у Києві стало причиною транспортного колапсу. Люди годинами не можуть доїхати до пункту призначення, пишуть у спільноті «Київський городовий» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, через те, що в салоні пасажирського транспорту повинні знаходитися тільки 50% сидячих пасажирів, на зупинках утворилися кілометрові черги з тих, хто не може виїхати.

Говорити про дотримання соціальної дистанції в таких умовах не доводиться. Наприклад, біля станції метро "Лівобережна" сотні людей збивалися в натовпи в очікуванні маршрутки.

Фото: «РБК Україна»
Фото: «РБК Україна»

Фото: "РБК Україна"
Фото: "РБК Україна"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Фото: "РБК Україна"
Фото: "РБК Україна"

Біля метро "Чернігівська" ситуація була трохи кращою, але ненабагато. Біля зупинок висять оголошення, в яких сказано, що за один раз в салоні можуть перебувати тільки 11 осіб.

Біля "Позняків" черга на маршрутку починалася відразу від виходу з метро.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.