У Києві патрульним вдалося врятувати життя чоловікові, який ледь не випав з вікна багатоповерхівки. Про це розповіли у патрульній поліції столиці.

Як зазначається, про дивну поведінку чоловіка правоохоронцям повідомила небайдужа мешканка району. Вона побачила, як невідомий громадянин перелазить через огорожу балкона, трощить предмети та викидає їх на вулицю з вікна. Вона припустила, що чоловік має намір стрибнути донизу.

На місце події на вулиці Борщагівській виїхав патрульний екіпаж. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські миттєво піднялися на четвертий поверх та дивом встигли впіймати чоловіка, який вже повис на карнизі балкона.

Дівчина-поліцейська з усіх сил допомагала напарнику затягувати самогубця-невдаху до квартири. Лікарі, які під’їхали за викликом, забрали неадекватного громадянина до лікарні.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Куди він зібрався?», «Дівчинці респект! Маленька, але сильна!», «Під сіллю був, напевно», - пишуть у коментарях до повідомлення кияни.

Нагадаємо, що у Російській Федерації 13-річний підліток покінчив життя самогубством через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Також Знай.uа писав, що під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.