У Києві кіт отримав звання майора. Про це розповіли в столичному ДСНС.

Як повідомляється, кота на прізвисько Чівас в один зі столичних підрозділів ДСНС приніс начальник частини Арчі Моркотенко. Чоловік підібрав кошеня в під'їзді, куди його підкинули невідомі, і приніс до себе на роботу.

З тих пір тварина оселилася в кабінеті свого спасителя і покровителя, і у вільний від службових обов'язків час спить в лотку для паперів. Буває, що Чівас з інспекцією гуляє по території частини.

"Просто подивіться на ці фото! Пишаємося, що є такі люди! І не забувайте, що брати наші менші потребують допомоги», - написали в телеграм-каналі «Київ зараз».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кіт став майором,а чого домігся ти?", - запитують автори повідомлення у тих, хто все ще лінується встати з дивана і змінити щось у своєму житті.

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції " Академік Вернадський"

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- " зжерли чийсь віник"

Також, "Знай.uа" писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "як вдома"