Київські школярі незабаром повернуться до навчання. Для учнів 5-11 класів заняття відновлять вже з четверга, 25 березня. Про це розповів мер столиці Віталій Кличко під час свого традиційного брифінгу.

Щоправда, учнів старших класів знову чекає навчання на дистанційці. Діти ж, які вчаться у молодшій школі, тобто учні з 1 по 4 класи, повернуться до очної форми навчання.

За словами столичного градоначальника, малюки сядуть за шкільні парти після канікул, тобто з 29 березня.

«Для учнів 5-11 навчання розпочнеться з 25 березня - в дистанційному форматі. Учні ж молодшої школи, якщо епідеміологічна ситуація не погіршиться, сядуть за парти вже наступного понеділка», - наголосив київський мер.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вчителі старших класів продовжать дистанційно вести уроки, відвідувати онлайн- вебінари, та покращувати свої професійні якості.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.