У Києві тролейбуси зупинилися через порушення маскового режиму з боку кондуктора. Про це розповіли на сторінці «Магнолія-ТВ» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, тролейбус став через те, що кондуктор не прикрила ніс маскою і матюкалася на пасажирів.

«У Києві порушення маскового режиму, ледь не закінчилось бійкою у тролейбусі (на вдео нецензурна лексика!)», - попереджають автори повідомлення.

«У Києві зараз твориться якесь божевілля в громадському транспорті. На зупинках вартує поліція, люди не можуть нормально виїхати, у всіх здають нерви. При цьому, якщо найближчим часом епідситуація з коронавірусом в столиці покращиться, жорсткі обмеження можуть зняти раніше, ніж 9 квітня», - зазначають в телеграм-каналі «Київ зараз».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Весело їздити…», «Докотилися до краю, стид і сором», «Неначе люди подуріли...», «Мабуть, нашій владі цього й треба? Щоб ми "їли" один одного!», - обурюються кияни в коментарях

«Повинен бути на кожному рейсі поліцейський, тоді буде більш-менш порядок», - вважають люди.

Нагадаємо, раніше У Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Синій киянин влаштував ДТП і вразив нахабством: "може я*ца показати?"

Також «Знай.uа " писав, що Київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила