Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників новими знімками в Instagram, де за її життям слідкуватимуть понад 3,5 мільйонів підписників.

Зараз красуня поділилася новим кадром зі своєї відпустки, який вона проводить в Єгипті у фешенебельному готелі готелі Rixos Premium Magawish Suites & Villas.

Так, телеведуча приміряла на собі чорну сукню, зручно розмістившись на ліжку свого номера, де показала вражаючу довжину своїх ніг.

"Що найдовше в Єгипті після річки Ніл?
Ваші варіанти?)", - підписала знімок знаменитість.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Найдовше - це Лесин язик, ой, я хотіла написати ноги! Звичайно ноги", "ваші ноги", "по-моєму на фото вже є відповідь", "Штори з Українським прапором", " Пффф... звичайно вони, довжиною в життя", " ніжки Лесі Нікітюк.Головне їх вчасно конвертувати в вдале заміжжя", "Шикарна", "Довгі язики арабів", "Могли б бути ноги, але скоріше то язик Пані Ле", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк потрусила голими грудьми перед українцями:"Памела Андерсон". Знаменитість стала учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл", де пародіювала культову співачку Адель, рухаючись на сцені під хіт виконавиці "Hello".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці: "ліфчик собі відпарювала, дурочка". Телеведуча нещодавно взяла участь у зйомках кліпу на пісню Насті Каменських "дівчатка рулять" і пообіцяла показати, як обпекла собі сідниці.

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк дивно заспокоїла охоплених епідемією українців: "не треба лікуватися..." Нещодавно зірка стала партнером ЮНІСЕФ.