Людям, які не дуже люблять спеку сподобається погода у Києві на 6 червня. В українській столиці буде хмарно і тепло, однак можуть пройти невеликі дощі.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Незважаючи на невеликі дощі 6 червня в Києві, погода буде тішити містян своїм теплом. Вдень стовпчик термометра підніметься до 28°C градусів тепла. А вночі температура повітря опуститься до 15°C.

Що цікаво, в цей день найвищу температуру вдалося зафіксувати в 1921 році - 32.0°. А ось найнижча температура в цей день спостерігалась у 1933 році, тоді синоптикам вдалося зафіксувати 2.9°.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.