В Київському суді обирають запобіжний захід двом поліцейським з Перяслав-Хмельницького, яких підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор"

У вівторок, 4 червня, на засіданні в Голосіївському суді Києва обирають запобіжний захід двом поліцейським з Перяслав-Хмельницького. Перед судом сьогодні постають старший сержант Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько, їх підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила.

З самого ранку біля будівлі суду розташувалося безліч силовиків. Також на засідання суду прийшло багато журналістів і активістів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Іван Приходько змушений буде провести під вартою 60 днів без права внесення застави. Другий підозрюваний Володимир Петровець у залі суду заявив, що не стріляв, але суд обрав йому таку ж міру запобіжного заходу.

Варто відзначити, що підозрювані своєї провини не визнають і заявляють, що не знають, хто стріляв. Їхні адвокати заявили про те, що будуть подавати апеляцію.

В Киеве избирают меру пресечения для полицейских, застреливших 5-летнего мальчика. Что происходит под зданием суда

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 4 juni 2019

Нагадаємо, поліція Київської області назвала свою версію трагедії в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якої загинув п'ятирічний хлопчик на ім'я Кирило. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполиции в Київській області.

Як повідомляв портал Знай.uа , 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї у Переяслав-Хмельницькому.

Також Знай.uа писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.