Жінки ромської національності видурювали гроші у киян серед білого дня.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як дві жінки ромської національності вимагали у перехожої гроші. При чому видно, що це все відбувалося в агресивній формі, аж до штовхання і размахиваний руками.

Але киянці пощастило, що в цей момент проходив чоловік і заступився за жінку. Він зажадав, щоб жінки ромської національності повернули киянці гроші. Але роми не погоджувалися віддавати жінці гроші і чоловік вихопив купюри з рук.

Щоб уникнути подібної ситуації чоловік вирішив супроводити киянку.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дамы ромской внешности развели женщину на деньги. Повезло, что проходящий мимо увидел и заступился. Попадали ли вы когда-то на подобные разводы?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 2 juni 2019

Нагадаємо, дівчата влаштували масове побоїще в центрі Києва. Кілька молодих дівчат подрались у самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.

Раніше Знай.uа повідомляв, Києві підірвали ПриватБанк. Жителі, що живуть у сусідніх будинках, почули хлопок, а потім на їх очах троє невідомих бігли з сумками в руках.

Знай.uа писав, на Майдані п'яні підлітки влаштували криваву різанину, є постраждалі.