Автор проекту пішохідно-велосипедного моста у Києві Андрій Миргородський визнав, що з боку його команди було допущено кілька помилок. Свою позицію він опублікував в соцмережі Facebook.

"Не можна не сказати, що інтерес до проекту перевершив всі очікування... Ми дійсно хотіли зробити подарунок киянам до свята але не врахували деякі моменти. Це дійсно наша помилка. Ми поспішали. По-хорошому треба почекати ще кілька днів. Поки застигне повністю асфальт, поки забереться крихта з покриття, поки підніметься трава", – заявив архітектор.

Він вважає, що менталітет є ще однією проблемою. Разом з тим, автор поскаржився, що ніхто не очікував побачити на мосту вандалів.

"Ми не врахували людей, які будуть вночі ходити по перилах мосту і під улюлюкання друзів стрибати з поручнів на тимчасові скла.... Ми не врахували, що в Україні ще є люди, які вночі малюють фарбою на стеклах огорожі слова, які у них в головах...", - говорить Миргородський.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми не врахували, що поряд з нормальними людьми по мосту пройдуть виродки! У нормах це не враховують і ми якось не підготувалися... Наша команда не очікувала, що серед нормальних людей прийдуть нелюди з цеглою і будуть ними перевіряти міцність покривного скла (яке, до речі, тимчасове з-за крихти від асфальту), будуть стріляти в нього з пневматики", - додав Миргородський.

будівництво моста на Дружби народів
будівництво моста на Дружби народів

Нагадаємо, з собаками і музикою на двоколісних конях: як у Києві пройшов Всеукраїнський велодень.

Знай.uа писав, Кличко доводить роботу Київради до "клінічної смерті": депутати поставили меру жорсткі вимоги.