Жахливий інцидент стався у Київській області. Батьки знайшли свого сина на вулиці в калюжі крові. З'ясувалося, що дитина отримав кульове поранення в голову.

Про це повідомила прес-служба департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації.

Хлопчика терміново госпіталізували. І бабуся п'ятирічного малюка Олександра Тлявова розповіла, що лікарі досі не можуть отримати кулю з голови дитини.

Відомо, що хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому. Жінка стверджує, що оперував дитину особисто завідувач лікарні, однак до рідних виходив не він, а його асистент і лікар з реанімації.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Вони по-своєму пояснюють, але це страшно. Черепна коробка повністю роздроблена. Куля відрикошетила, побила всю черепну коробку і застрягла в мозку. Її не можуть дістати і вона, ймовірно, там так і залишиться. Зробили трепанацію, прибрали всі ці кістки і повністю все повычищали. Я так розумію, що голова зараз відкрита, щоб набряку сильного не було", - розповіла бабуся пораненого хлопчика.

малюка Батьки привезли в травматологічне відділення Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні, де медики виявили в голові дитини кулю. Після консультації нейрохірурга хлопчика прооперували.

При цьому в управлінні ДБР розслідується кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області 5-річній дитині.

Нагадаємо, під Києвом банда з автоматами обчистила ювелірний магазин.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом дитині прострелили голову.

Також Знай. ua писав, що під Києвом дитині прострелили голову, медики роблять все можливе.