У Києві водій маршрутки № 559 змусив дівчину-військовослужбовця забрати передані нею гроші за проїзд. Випадок стався на Оболоні в День Києва, розповів волонтер Тім Златкін на своїй сторінці у Facebook.

- Девушка, я вам неясно сказал "заберите"?! - раздалось на всю маршрутку. Поднимаю глаза, а водитель суёт какой-то...

Geplaatst door Tim Zlatkin op Zondag 26 mei 2019


Також він передав діалог між водієм і дівчиною: "Дівчино, я вам неясно сказав "заберіть"?! Думаєш, незрозуміло, звідки ти?". За словами Златкіна, після цього дівчинка сором'язливо прибрала руку з тату тризуба на зап'ясті, але було видно жетон під білою майкою.

"Але я без УБД, тільки служу", - відповіла вона.

"А мені по*! Забери швидко!", - сказав водій маршрутки. У мережі захоплені вчинком маршрутника: "Шкода, що мало таких", "Уважуха", "Сльози навертаються", "Це дуже круто".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, в одній з маршруток Борисполя водій відмовився приймати металеві гроші, залишивши дівчину з дитиною на вулиці. Про це повідомила сама потерпіла в одній з популярних спільнот Борисполя в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні їхала в маршрутці номер 1а. Дала за проїзд 6 гривень по 50 і 25 копійок,на що мені водій сказав що він не магазин і віддав гроші назад. Не стала дуже лаятися,так як була з маленькою дитиною на руках.Ще сказав, що дрібними вже не можна платити за законом! Цікаво,коли виданий такий закон!!??? Прошу звернути увагу керівництво цього маршруту"- написала Наталія.

Відмітимо, в одній з міських маршруток Запоріжжя стався жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав у невідомому напрямку.

Нагадаємо, зірка серіалу "Сонька Золота Ручка" розбилася в ДТП.

Як повідомляв Знай.uа на очах у сім'ї: маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також Знай.uа писав, у Миколаєві спортсмен провчив підірваного маршрутчика, образив дітей: жорстке відео.