Кияни були здивовані незвичайним транспортом, який побачили на вулицях міста. Очевидці зняли на відео диво-транспорт, який зовні схожий на човен на колесах. Відео розміщено на сторінці популярної спільноти Києва в соціальній мережі Facebook.

"Що за транспорт?" - говорить підпис до відео.

Что за транспорт?

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 26 mei 2019

В коментарях українці реагують по-різному:
"Новий Ланос випробовують", "Лісапед", "Ніяк до божевільні не доїде", "Моряк Попай у відставку", "Гондола", "Капітан Немо на пенсії", " А транспортний засіб розмитнений або на евробляхах їздить?".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Є і ті, хто впізнав водія човна і стверджують, що він розтинає вже більше 30 років на Академмістечку:
"Скільки себе пам'ятаю він завжди крутить! славний дядько, коли познайомилися, у нього унікальна історія.. дай Бог йому здоров'я! це дійсно родзинка Академа!", "Багаторазова версія велика в люльці. За академмістечка років 30 їздить, а може і більше. Велик модифікує, і потроху старіє цей велосипедист-кастомайзер", "Валерій Халабурда. Робить транспорт з різного мотлоху. На цій штуковині їздив до Чернігова".

Нагадаємо, нещодавно з'явилася скандальна інформація про виявлені Антимонопольним комітетом України суттєві порушення, допущені під час проведення тендеру на здійснення будівельних робіт Шулявського мосту. Від мера вимагають пояснень депутати Київради.

Як повідомляв "Знай.ua", одним із важливих прийнятих рішень на пленарному засіданні Київради стало оголошення ландшафтним заказником місцевого значення "зеленої острівної родзинки" столиці. Острів припинять дерибанити "під різними соусами та приводами".

Також "Знай.ua" писав, що останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.