У Києві вандали пошкодили дві секції скла на пішохідно-велосипедному мосту між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні, кілька годин тому, раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, з огляду на його товщину і характеристики, трапитись це не могло. Основна версія, яка розглядається - акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу скла (моста). Розглядається версія того, що стріляли", - йдеться в заяві міського голови.

Водночас, за словами Муніципальної варти, скло тріснуло після того, як група невідомих активно стрибала на ньому. Стверджується, що пошкодження сталося нещодавно. Зараз тріснуте скло оточили представники Муніципальної варти та не підпускають туди відвідувачів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів відкрили у суботу, 25 травня, у переддень міста Київ. Активне будівництво тривало 5 місяців. Над зведенням моста працювали близько тисячі будівельників і фахівців. Довжина мостового переходу - майже 212 метрів, виконаний він з бетону і скла. Покриття - з гусасфальту. Вага металоконструкцій - 460 тонн.

Нагадаємо, останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів, матиме скляну підлогу.

Також "Знай.ua" писав, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.