Український шоумен відомий під сценічним псевдонімом Дядя Жора, 23 травня потрапив у халепу. Він став жертвою злодіїв у Києві. Про це гуморист розповів на своїй сторінці в Instagram, уточнивши, що невідомі побили та обікрали його машину.

" Утро началось не очень весело 🤨😤🤷‍♂️ злые людишки разбили стекло и украли сумку! 🚘 Причём спортивную🤦‍♂️🥊 поэтому, если увидите чувака с синей сумкой adidas и в оранжевых кроссовках NB - то это возможно он.. оно! Вывод для всех - не оставляйте сумки в авто и ставьте авто на стоянку☝️ Желаю не попадать в такие ситуации) Всем удачи и хорошего дня!!!) ", – він підписав під роликом.

Мічковський показав свою машину, в якій було розбито скло. На задньому сидінні, за його словами, і лежала спортивна сумка з кросівками.

"Питається, на**а? От що, ти будеш в моїх кросівках на тренування ходити? От с**а, шкідник! Наздожене тебе закон", – вилаявся комік.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підписники активно коментують прикрий інцидент кумира і роздають цінні поради, як в подальшому уникнути таких ситуацій. Дехто пише, що дядя Жора вже неодноразово потрапляв у такі ситуації, бо залишає авто де попало.

"Куме, ну ты ж уже не первый раз на эти Грабли наступаешь...🤦🏻‍♂️. Не оставляй ничего в машине ☝🏻", " Вони же не знали,що в сумці красовки-подумали забита грошима,як у фільмах......", " Сочувствую неприятный инцидент.Развелось этих козляр😡 У вас позарились на сумку,а у моего мужа вообще на блютуз наушник и спецформу (ритуального бюро ) и ходит бродит где то типа ритуальщик😂 и конектится по блюзузику😂", " Там ж дитяче крісло😣😣😣 жах!!! Якби там дитина була!!!! Ідіотів багато лише не всі разом ходять!!"

Нагадаємо, гамселили щосили й кинули у фонтан: неадекватна банда підлітків тримає киян в страху.

Як повідомляв Знай.uа у центрі Києва банда підлітків безжалісно побила перехожого.

Знай.uа писав, у Росії спалили могилу співака Євгена Осіна: кадри попелища.