У Києві через інавгурацію новообраного президента України Володимира Зеленського обмежать рух транспорту. Обмеження діятимуть 19 та 20 травня.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

Зокрема, 19 травня з 7:00 і до закінчення заходів буде частково обмежено рух транспорту на вулиці Липській від Грушевського до вулиці Інститутської, а також 20 травня через 6:00 і до завершення заходів буде тимчасово обмежено рух на кількох вулицях.

Мова йде про проспект Бажана від Харківської площі до Південного шляхопроводу; Наддніпрянське шосе від Південного шляхопроводу до моста Патона, Набережне шосе від мосту Патона до Дніпровського узвозу; Дніпровський спуск від Набережного шосе до Паркової дороги; алею Героїв Крут від площі Андрія Первозванного до площі Слави; вул.Івана Мазепи від площі Слави до станції метро "Арсенальна"; вул.Грушевського від вул. Московської до Петровської алеї, Паркову дорогу від вул.Грушевського до алеї Героїв Крут; вул.Шовковичну від Грушевського до вул. Басейній; вул. Круглоуніверситетську від Бессарабської площі до вул.Лютеранська; вул.Лютеранску від вул.Шовковична до вул.Хрещатик; вул. Городецкого від Хрещатика до вул.Ольгінской; вул. Ольгінську від площі Івана Франка до вул.Інститутська; вул. Інститутська від Хрещатика до Кріпосного провулку; Фортечний провулок від Грушевського до вул.Інститутській; вул. Липска від Грушевського до ул. Пилипа Орлика; вул.Садова від вул. Грушевського до вул. Інститутській; вул. Пилипа Орлика від Вул.Шовковична до вул.Богомольця і вул. Богомольця від вул. П.Орлика до вул.Шовковична.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім цього, обмеження торкнуться руху на проспекті Миколи Бажана, Південному мостовому переході, Наддніпрянському шосе (від Південного моста до моста Патона), Набережному шосе (від мосту Патона до Дніпровського узвозу) з 6:00 20 травня до закінчення заходів. Крім того, в Київській ОДА підкреслили, що на території урядового кварталу чергуватимуть бригади швидкої допомоги, починаючи з 06:00.

Зазначимо, що Зеленський опублікував відеозвернення через обмеження руху транспорту у Києві у зв'язку з інавгурацією.

Кияни та гості столиці! Вибачте, будь ласка, за незручності у звязку з інавгурацією 20-го травня!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 18 mei 2019

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" може створити коаліцію з партією "Голос", про створення якої сьогодні оголосив Святослав Вакарчук. Про це заявив радник Зеленського Олександр Данилюк.

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.