Київський поліцейський вдарив водія автомобіля в область серця, після чого той впав у стан клінічної коми.

Цю інформацію повідомляє "Київ Оперативний".

Відомо, що наступного дня потерпілий помер, не приходячи в свідомість.

Поліція
Поліція

Смертельний інцидент стався в Дарницькому районі столиці.

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"09.05.2019 вдень в районі ДВРЗ у результаті незрозумілого конфлікту поліцейського і чоловіка-водія, правоохоронець вдарив чоловіка в область серця (за словами потерпілої сторони) і той впав в клінічну кому". йдеться в повідомленні

Відомо, що на наступний день, 10 травня, чоловік помер, не приходячи в свідомість.

Нагадаємо, що у Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції.

Зараз вже відомо, що на дорозі зіткнулися автомобіль патрульних поліцейських, які рухалися по проспекту Перемоги і заїжджали на вулицю Чорновола, а BMW в свою чергу з'їжджав на проспект Перемоги з шляхопроводу.

Очевидці розповіли, що при русі авто поліцейських виїхало на зустрічну смугу. При цьому силовики на місці ДТП відмовилися від будь-яких коментарів.

ДТП
ДТП

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 10 травня, у Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.

Поліція шукає чорний позашляховик Mercedes. Злочин стався приблизно о 14:35. Чоловік з жінкою вивели дівчинку з супермаркету і силоміць посадили в машину. Дівчинка кричала про допомогу. Номерні знаки машини "ВВ 2064 СН".

поліція
поліція

Як повідомляв "Знай.uа" в Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових.

Також "Знай.uа" писав, що в одній з міських маршруток Запоріжжя відбувся жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав в невідомому напрямку.